Fiets- en Wandelbeurs 2015

Zondag een bezoek aan de Fiets- en Wandelbeurs. Eerst bij de verkeerde ingang, waar een hippisch evenement plaatsvond. De man bij de garderobe dacht al aan onze outfit te zien dat we een deur verder moesten zijn.

In de fietsenhal was Eric Schuijt van de Vakantiefietser met een lezing bezig, daarbij negerzoenen in het rond strooiend. Iets wat ie ook in zijn Amsterdamse fietsenzaak veelvuldig doet. Verderop waren de fietsmadammekes Nicole en Ingrid bezig met een signeersessie. Binnenkort gaan ze weer weg. Voor slechts (sic!) 2 jaar. Weer een stand verder spraken we kort met Marco de Wit van Bike4Travel.

Op zoek naar een fiets, viel het tegen dat Koga geen stand had. Grote vraag voor een nieuwe fiets: willen we een Rohloff naaf i.p.v een derailleur en een riem i.p.v. een ketting? De naaf maakt elke fiets gelijk zo’n € 1000 duurder. Verder was ik gecharmeerd van het uiterlijk van de Rose Activa Pro: lekker matzwart. Maar om nu alleen op het uiterlijk te selecteren … Het wordt nog een hele klus een goede selectie te maken!