ANWB Fietsgids België; Vlaams-Brabant, Belgisch Limburg & Luik

anwbfietsgidsbelgie22

We gaan opnieuw op pad als routemakers. Dit maal over de grens met België voor een nieuwe gids in de serie ANWB Fietsgidsen. Het resultaat is een 25-tal afwisselende tochten, van vlak tot stevig heuvelend, aangevuld met bezienswaardigheden en eetadresjes voor onderweg. Laaf je aan de rust in een glooiend boerenland, met valleien, fruitgaarden en kleine dorpen. Soms wachten kuitenbijters en word je rijkelijk beloond met prachtige vergezichten. Tegelijkertijd fietst collega Ad Snelderwaard rond om routes te ontwikkelen voor de ANWB Fietsgids België; Antwerpen, West- & Oost-Vlaanderen. Twee van zijn routes belanden in onze gids en vice versa. Eindredactie en coördinatie zijn in handen van Sietske de Vet van Routewerk.