Wildlife wandelingen in Nederland : 12 ontdekkingstochten in het spoor van de wilde dieren

Microsoft Word - Persbericht presentatie wildlife wandelingen

Travelingo heeft samen met Sietske de Vet en Rutger Burgers van Routewerk (www.routewerk.nl) een wandelgids samengesteld rond twaalf wilde dieren. Trek eropuit met de wandelroutes en laat je inspireren door aanstekelijke interviews met twaalf personen die helemaal zijn gevallen voor dat ene dier. Van een scheepskapitein met een zwak voor zeehonden en een burlende boswachter tot een wetenschapper die vleermuizen ‘leest’. Ga de dierensporen achterna, doe mee aan een excursie en noteer je bevindingen in het logboek. Wedden dat je er net zoveel plezier aan beleeft als de schrijvers van de gids?
Verkrijgbaar via de boekhandel en de website van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig: www.gegarandeerdonregelmatig.nl.
Tijdens de Wandelbeurs 2012 besluit de wandeltrofee-jury dat de gids behoort tot de beste drie Nederlandstalige wandelgidsen van 2011!